Spoed? Bel direct 06-46 05 38 13

Snel en effectief!

Loodgieterproblemen.nl is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

U kunt bellen voor:

Loodgieterswerk
Rioleringswerk
Ontstoppingen
Verhelpen van lekkages
Gas-Water-Centrale Verwarming
Installatie van sanitair
Dakreparatie
Schoorsteen vegen
Onderhoudswerk

Spoed?

Bel ons nu en we zijn binnen no-time ter plaatse! Bel direct: 06-46 05 38 13

De loodgieter voor verstoppingen en lekkage

Zit u met een verstopte leiding en heeft u snel een loodgieter nodig? Is de afvoer verstopt of uw wc verstopt? Heeft u een lekkage?

Dan bent u aan het juiste adres.

Bel ons en laat een klein probleem geen groot probleem worden.

 

Loodgieterproblemen.nl is een all-round riolerings- en loodgietersbedrijf en wij zijn dan ook volledig gespecialiseerd in het oplossen van alle dagelijkse rioolproblemen, maar ook loodgieters- en onderhoudswerk. Wij werken nauw samen met het bedrijf  www.H-Wander.nl

Dagelijks rijden er diverse servicewagens uit om onze klanten van dienst te zijn. Hierdoor zijn wij in staat om binnen 24 uur al onze klanten van dienst te zijn. Al onze wagens zijn uitgerust met de modernste apparatuur en worden bemand door gediplomeerd en vakkundig personeel met jarenlange ervaring in het rioleringswerk.

Wij hebben tevens een 24 uur dienst, wij staan dus altijd voor u klaar!
Bel ons op 06 – 46 05 38 13

Gezocht

Ons vakmanschap garandeert een continue groei, daarom zijn wij altijd op zoek naar ervaren en gediplomeerde loodgieters die in het bezit zijn van rijbewijs B. Neem contact met ons op!