Spoed? Bel direct 06-46 05 38 13

Ruime ervaring in allerhande loodwerken.

Kwaliteit en snelheid

Snel en effectief!

Loodgieterproblemen.nl is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

U kunt bellen voor:

Loodgieterswerk
Rioleringswerk
Ontstoppingen
Verhelpen van lekkages
Gas-Water-Centrale Verwarming
Installatie van sanitair
Dakreparatie
Schoorsteen vegen
Onderhoudswerk

Spoed?

Bel ons nu en we zijn binnen no-time ter plaatse! Bel direct: 06-46 05 38 13

Loodwerken en loden leidingen

Loodgieterproblemen.nl heeft een ruime ervaring in allerhande loodwerken. Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, noklood en hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale) gebouwen.

Loodgietersproblemen heeft ruime ervaring in het werken met en verwerken van lood (loodwerken). Of het nu gaat om het vernieuwen van oude loden waterleidingen voor koperen, het aanbrengen van loodslabben of op wat vioor manier dan ook, Als er met lood (of loodvervangers) gewerkt moet worden bent u bij Loodgieterproblemen aan het juiste adres.

Steeds vaker wordt lood van gebouwen gestolen. Met name scholen, kerken en andere openbare gebouwen zijn het slachtoffer van deze brutale diefstal. Door de gestegen prijzen voor oude metalen zijn lood, zink en koper erg in trek bij het dievengilde. Zodra de aannemer het nieuwe lood heeft geplaatst kan het lood binnen enkele dagen opnieuw verdwenen zijn. Geadviseerd wordt om alternatieve producten aan te brengen die geen inruilwaarde vertegenwoordigen. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Loodwerk op dak

Loodwerk op dak

Lood wordt sinds 5000 – 4500 jaar voor Chr. gebruikt omdat het wijdverspreid op aarde voorkomt en eenvoudig kan worden bewerkt. In het Romeinse Rijk werden loden pijpen gebruikt om water te transporteren die in sommige gevallen 2000 jaar later nog steeds in gebruik zijn.

Lood is ook in Nederland gebruikt als waterleiding. Mocht u nog loden leidingen in huis hebben dan vervangen wij die desgewenst. Als u loden leidingen heeft gebruik het water dan niet als u flessenvoeding aanmaakt voor zuigelingen. Er bestaat de mogelijkheid dat lood in het water terecht komt. In dat geval bestaat een (gering)gezondheidsrisico. Voor kinderen ouder dan 1 jaar en volwassenen zijn er geen risico’s

Loden waterleidingbuizen

Loden Leidingen

Tips