Spoed? Bel direct 06-46 05 38 13

Modern apparateur om breuken

en beschadigingen op te sporen.

Snel en effectief!

Loodgieterproblemen.nl is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

U kunt bellen voor:

Loodgieterswerk
Rioleringswerk
Ontstoppingen
Verhelpen van lekkages
Gas-Water-Centrale Verwarming
Installatie van sanitair
Dakreparatie
Schoorsteen vegen
Onderhoudswerk

Spoed?

Bel ons nu en we zijn binnen no-time ter plaatse! Bel direct: 06-46 05 38 13

Installatietechniek

Rotterdam bezit sinds mensenheugenis een goedfunctionerend riolering- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het meer en meer dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die in de Maasstad plaatsvinden.

Loodgieterproblemen.nl beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

Niets is heerlijker dan op een gure winterdag uw eigen warmgestookte huisje te betreden. Een goede CV-installatie is dan ook onontbeerlijk in iedere woning. Loodgieterproblemen.nl heeft een jarenlange ervaring in het installeren van complete CV-installaties. Met raad en daad staan wij u bij, om te komen tot de juiste keuze voor uw woning. Een goede CV-ketel zal u nog jaren van dienst moeten zijn en het is dus zeer belangrijk dat u een weloverwogen en gefundeerde beslissing neemt.